Elegancija pre svega

Viktorija Bekam, buduća Dajen von Furstenberg: Iz pre-fall kolekcije za 2018. stižu fantastične ladylike ideje za hladne dane sa potpisom britanske ikone stila (FOTO)

1

Samo dve nedelje nakon što je debitovala sa svojom prazničnom kolekcijom, Viktorija Bekam sada u fokusu ima sofisticirane modele iz sopstvene pre-fall kolekcije za 2018. godinu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako će ovi modeli tek sledeće godine biti u prodaji, to ne znači da već sada neki ekskluzivni kupci ne mogu da šopinguju poslednju modu s potpisom britanske kreatorke, koja je bila i biće najbolji predstavnik svojih kreacija.

 

U prvoj kombinaciji gospođa Bekam demonstrirala je kako da nosite tople zlatkasto-krem nijanse sa prugicama.

Britanka se ovoga puta opredelila za malo širi model kaputa s dvoredim kopčanjem u boji peska, piše Elle, ravan kroj pantalona u camel nijansi sa linijom i beličastu košulju sa bordo tanjim prugama koju je upasala u pantalone.

 

Udobno, trendi, elegantno! Viktorija Bekam u moćnom jesenjem izdanju (FOTO)

 

Drugi stajling je već bio formalniji i sveo se na vunenu haljinu nabranih rukava, s prskanim apstraktnim zelenim printom na beloj podlozi, ovalnog i poluzatvorenog dekoltea, dužine do članka sa blagim padom. Zanimljiv je bio izbor detalja u vidu plavih salonki i bordosmeđe tašne koju je ležerno stavila sa strane, ispod lakta. Jedna vrlo ženstvena, ladylike i moderna kombinacija koja ima soft harmoniju i lepotu.

 

makonda-tracker