jednostavne i trendi

Modni izbori Ane Ivanović ne prestaju da nas oduševljavaju: 5 fenomenalnih modela čizama za sve prilike

0

Bivša teniserka Ana Ivanović jednostavno ne ume da pogreši kada je moda u pitanju, a nas iznova i iznova oduševljava njena kolekcija obuće - naročito njenih moćnih i upečatljivih čizama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bez greške gospođa Švajnštajger je potvrdila pravilo - svaki model čizama možete slobodno da nosite kad god, samo u pravim kombinacijama, piše Elle.

 

Iako je napustila svet tenisa, Ana Ivanović je i dalje jedno od omiljenih sportskih lica i dama čije korake fotografi konstantno prate. Ova slatka brineta nije samo bivša uspešna teniserka i supruga jednog od najboljih fudbalera današnjice Bastijana Švajnštajgera već je i žena od stila.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

To je dokazala do sada milion puta, ali dovoljno je da je pratite na Instagramu, pa da potvrdite njen status devojke koja zna kako da odabere stylish kombinaciju. Ovoga puta ne analiziramo njenu neku određenu kombinaciju, već u fokusu imamo njenu pasiju prema statement čizmicama, koje ova lepa brineta nosi na sofisticiran, elegantan, damski način.

 

Džemper i kratka mini suknja za Anine trudničke dane pravi su modni pogodak (FOTO)

 

Ana je demostrirala kako da kratke čizmice nosimo u paru s kropovanim farmericama ili mini suknjom, pliš modele iznad kolena u paru sa džemper haljinom, dok su čizmice sa resicama predviđene za opuštene, i udobne varijante.

 

Brineta je u više navrata potvrdila da nema jačeg detalja u zimskom stilizovanju od trendi čizama i zato smo izdvojili neke koje su u potpunosti podigle Anin look na viši novo.

 

Pogledajte o kojim modelima je reč.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker