Odlični predlozi

Italijanske cipele su sinonim za dobar ukus: Odličan izbor za zimske dane (FOTO)

0

Italijanska obuća je oduvek bila sinonim za kvalitet, poslednji trend i dobar ukus. Oličenje dobro stilizovanog muškarca su svakako cipele... 

foto: Promo
foto: Promo

Sjajni predlozi za ovo vreme, jeste obuća koja je izrađena od 100 odsto prirodne kože, po pristpačnim cenama. Ponesite cipele koje nikada neće izaći iz mode!

 

Ukoliko volite upečatljive modele, veoma efektne, a koje možete nositi u različtim kombinacijama - od neformalnih prilika, do veoma elegatnih momenata, ove cipele su pravi izbor za vas. Dostupne su u nekoliko različitih varijanti, veoma su udobne, njihova cena je 7990 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

foto: Promo

Volite vrlo elegantne modele? Ove sjajne cipele su takođe izrađene od 100 odsto prirodne kože, sa dve kopče sa strane, koje daju poseban pečat. Dostupne su u crnoj, braon, kao i teget boji, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 7990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko volite klasične modele, koje su vanvremenski, ove cipele su idealne za vas. Dostupne su u crnoj, braon i plavoj boji. 100% prava koža, odlično se uklapaju u sve odevne kombinacije. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 7990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ako ste ljubitelj sportskih varijanti, ove patike su apsolutni hit. Dostupne su u nekoliko varijanti, a osim sportskih, mogu da se kombinuju i u elegantnijim prilikama. Cena patika je 7490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Čizme odlično rešenje za ovo vreme! Ove čizme na pertlanje, imaju i zakopčavanje sa strane, pogodne su i za kežual, ali i za svečanije odevne kombinacije. Kao i svi modeli, izrađene su od 100% prirodne kože, njihova cena je 6990 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Celokupnu ponudu, po fenomenalnim cenama, možete OVDE pogledati.

makonda-tracker