upečatljiv streetstyle

Ili ih obožavamo ili ne možemo da ih gledamo: Eva Longorija u čizmama zbog kojih ćemo se zauvek raspravljati (ANKETA)

0

Slavna glumica jedna je od najbolje odevenih žena na planeti, ali čak ni njeni modni izbori se ne dopadaju baš svima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pre nekoliko dana, američki paparaci imali su priliku da na losanđeleskom aerodromu sretnu zvezdu serije Očajne domaćice Evu Longoriju.

 

Harizmatična Latinoamerikanka ponovo je sve ostavila bez daha širokim osmehom, pozitivnom energijom, prirodnom lepotom i, naravno, svojom odevnom kombinacijom - sa izuzetkom jednog njenog dela.

 

Ne kopirajte ovo nikad: Modni trendovi koje želimo da zaboravimo što pre

 

Glumica je, naime, za što prijatnije i udobnije putovanje odabrala helanke, majicu i šal u crnoj boji, a moguću monotoniju razbila belom torbom. Najinteresantniji detalj njenog izgleda bile su, međutim, crne tzv. ugly čizmice.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Otkako su se pojavile na svetskom tržištu, ove čizme izazivaju mnogo polemike među zaljubljenicama u modu. Jedan deo žena prosto je očaran time koliko je ovaj model udoban i idealan za nešto ležernije odevne kombinacije, ali nije malo ni onih koje smatraju da je on prikladniji za kuću nego za izlaske. Zbog toga je i ova Longorijina odevna varijanta podelila mišljenja javnosti - deo njenih fanova je oduševljen, a deo smatra da bi Eva mnogo bolje izgledala da je ponela patike crne ili bele boje.

 

makonda-tracker