foto

Po receptu najbolje odevene glumice: Kako nositi mušku odeću na veoma ženstven način?

0

Engleski šik na ulicama Njujorka - sve u režiji jedne od najlepših i najbolje obučenih Britanki!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Znamo je kao princezu boho stila, ali u poslednje vreme Sijena Miler odložila je romantične haljine i prigrlila zanimljiv trend koji je idealan za hladno vreme, piše Elle.

 

Inspirisana kostimima koje je nosila Dajen Kiton u kultnom filmu Eni Hol, Sijena je odlučila da široke tvid pantalone, oversize kaput i ravne cipele - vrlo muževnih komade prošeta u svom maniru.

 

Sijena Miler sa zadovoljstvom nosi titulu strit stajl ikone: Jednostavan komad odeće dostojan holivudske žurke (FOTO)

 

Naime, crnu usku majicu glumica je uparila sa kropovanim karo pantalonama na visoki struk. Kombinaciju je finiširala kaputem u svetlobraon boji s dvorednim kopčanjem, dok je u ruci držala efektnu crnu torbu.

Ipak, najzanimljiviji deo pripao je obući - megapopularnim Gucci mokasinama koje Sijena obožava da nosi, i koje je profi stilizovala uz deblje vunene čarape koje su slobodno virile iz loaferica!

 

 

Nešto kasnije, u istoj ovoj kombinaciji pojavila se u belim patikama. Definitivno jedan pankerski modni potez koji nam je bio posebno interesantan i koji je u prvi plan istakao njeno stilsko eksperimentisanje! Zato stalno učimo od britanske IT devojke.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Opušteno izdanje propratila je puštena, u talasima i po malo čupava kosa, kao i minimalna šminka koja je sasvim dovoljna i ležerna beauty intervencija.

I iako je izabrala grublju, muževnu garderobu za Sijenu ipak važi pravilo - jednom lejdi, uvek lejdi.

 

makonda-tracker