spektakularna

Ko kaže da minići nisu za kraljice? Najprovokativnije izdanje Leticije od Španije koje smo do sad videli (FOTO)

0

Supruga španskog kralja Felipea poznata je po odmerenim odevnim kombinacijama, ali ume da bude i te kako smela kada je dužina haljine u pitanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Španska kraljica Leticija bila je počasna gošća na 34. dodeli novinarskih nagrada održanoj u Madridu, a uvek elegantna i doterana, ovoga puta plenila je pažnju hrabrim modnim odabirom.

 

Kejt Midlton nikad nije bila ovako smela: Kraljica Leticija moćnom midi suknjom održala modni čas (FOTO)

 

Nakon što se oprostila s karijerom novinarke i sela na španski tron, kraljica Leticija napravila je značajan stilski odmak, mnogo smeliji od onog Kejt Midlton, a brojni kritičari primetili su da je njen modni stil uzburkao javnost.

Španska kraljica Leticija više puta je bila prozivana zbog smelih modnih kombinacija, a njen odabir za svečanu dodelu novinarskih nagrada i ovog puta je plenio posebnu pažnju javnosti. Budući da se radi o zvaničnom pojavljivanju, odvažna Leticija je neke pomalo zatekla autfitom u vidu minijaturne dvobojne haljine iznad kolena.

 

Zavodljivu haljinu na prelepoj Leticiji činili su detalji poput lepršave bele tkanine sa volanima i crnim debelim bratelama. Prema rečima modnih znalaca, reč je o kreaciji s potpisom španske dizajnerke Tereze Helbig koja datira iz 2008. godine.

 

1 / 9 Foto: EPA/Kiko Huesca

 

Kao jedna od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, kraljica Leticija može sebi da dopusti i ovakvu modnu kombinaciju jer je laskavu titulu žene s najviše stila do sada mnogo puta opravdala.

 

makonda-tracker