D&G: Naomi je veoma posebna žena

0
Slavni modni dizajneri Domeniko Dolče i Stefano Gabana organizovali su proslavu u čast manekenke Naomi Kempbel
foto: BANG
foto: BANG

S obzirom na to da se četrdesetogodišnja Naomi Kempbel već petnaest godina uspešno bavi poslom supermodela, njeni dugogodišnji prijatelji i saradnici Domeniko Dolče i Stefano Gabana odlučili su da upriliče proslavu u čast ovog velikog jubileja. Zabava je održana u centralnom Dolce&Gabbana butiku smeštenom u čuvenoj londonskoj ulici Bond, a osim slavljenice i organizatora, ovom glamuroznom događaju prisustvovale su i slavna pevačica Lili Alen i Naomine koleginice Klaudija Šifer i Elizabet Harli.

- Pored toga što je jedan od naših najomiljenijih modela, Naomi je naša veoma draga prijateljica i veoma posebna žena. Ono što je nama važno i što želimo ovom zgodom da proslavimo, to su oni sitni privatni trenuci u kojima smo imali priliku da se upoznamo sa njenom velikodušnošću, njenim urnebesnim vicevima i činjenicom da je uvek spremna da priskoči u pomoć onima u nevolji – podelili su svoje utiske o svojoj miljenici Domeniko i Stefano.

Pored proslave jubileja u Naominoj karijeri, cilj ove zabave bilo je i sakupljanje novca za žrtve nedavnih poplava u Pakistanu, tako da su D&G izbacili na tržište 14 majica sa svojim potpisom i printom fotografije čuvene tamnopute lepotice. Pomoć će do žrtava stići putem Naomi's Fashion For Relief dobrotvornog udruženja, a Kempbelova je obećala da će sakupiti što više može novca i pomoći za sve ugrožene.

- Ne mislim samo na ovu poslednju katastrofu, već i na sve druge koje su tu zemlju zahvatile u poslednje tri godine – izjavila je Naomi.

makonda-tracker