jednostavna i elegantna

Može da sakrije i do 10 kilograma viška: Ketrin Zita-Džouns u haljini koja stoji svakoj ženi (FOTO)

0

Crna boja je uvek dobar izbor ukoliko želite da prividno suzite figuru, posebno ako se opredelite za isti kroj kao harizmatična glumica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas, jedan od najcenjenijih parova u Holivudu, prisustvovali su sinoć jednoj gala večeri održanoj u Njujorku i ponovo sve oduševili stajlinzima koje su odabrali za crveni tepih.

 

Daglas, jedna od poslednjih živih legendi Holivuda, odabrao je klasično teget odelo i interesantnu kravatu sive boje, ali izgled njegove drage zaslužuje mnogo više reči!

 

Providni segmenti u dodiru sa dekadentnom čipkom: Izazovno izdanje Ketrin Zite Džouns o kojem se priča (FOTO)

 

Četrdesetosmogodišnja glumica ponela je, naime, dugu haljinu crne boje, koja je sečena u predelu struka i sjajan je izbor za sve dame koje žele da sakriju eventualne nedostatke. Posebnu pažnju privukao je smeo dekolte koji, ipak, nije izgledao vulgarno, a zaljubljenice u modu oduševio je Ketrinin izbor nakita. Šarmantna glumica odabrala je, naime, efektu narukvicu boje bakra, koju je stavila preko dugih rukava svoje toalete, i efektne minđuše, dodatno naglašene jer je Ketrin izabrala messy punđu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Elegantno, seksepilno i moćno!

makonda-tracker