pomera granice

Ovog puta krivac nije kratka suknja: Brižit Makron ponovo u centru pažnje zbog svog modnog odabira (FOTO)

0

Prva dama Francuske često je na meti kritika jer u 64. godini nosi prekratke suknje, a sada je sve iznenadila novim smelim potezom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O njenoj ljubavi prema izuzetno kratkim suknjama dosta se pisalo u svetskoj štampi. Mnogi su smatrali da ne pristaje supruzi čelnika jedne države da nosi tako kratke i izazovne haljinice, ali to nije zaustavilo hrabru Brižit.

 

Od mladalačkog stila ne odustaje ni u 64. godini: Kombinacija kojom je prva dama Francuske oduševila i one koji je najviše kritikuju (FOTO)

 

A nedavno je na listu neprimerenih dodala još jednu odevnu kombinaciju. U pitanju su kožne pantalone, koje je iskombinovala s trendi jaknom u svojoj omiljenoj teget boji.

 

 

Savršeno je sve upotpunila kratkim čizmicama i diskretnom ogrlicom.

 

Kada je krenula u šetnju sa psom, Brižit verovatno nije očekivala da će njena pojava izazvati pravi mali rat na društvenim mrežama. A upravo to se desilo.

 

 

A post shared by Amadas Mias (@amadasmias) on

 

Dok jedan deo francuske javnosti smatra da je gospođa Makron oličenje šika, veliki je broj onih koji joj zameraju što nosi kožne pantalone. Budući da Brižit ima 64 godine i supruga je predsednika, od nje očekuju nešto konzervativniji stil.

 

makonda-tracker