Marija Karan promoter Maneira brenda

0
Popularna glumica Marija Karan postala je promo lice gumenih čizama brenda Maniera
foto: promo
foto: promo

Kolekcija modnih, ručno rađenih gumenih čizama korporacije Tigar dobila je veoma atraktivnog brend ambasadora u mladoj, lepoj glumici Mariji Karan, koja se proslavila ulogama u filmovima Jesen stiže, dunjo moja i Kad porastem biću Kengur, kao i likom tinejdžerke Maje u popularnoj seriji Ljubav, navika i panika.

Na ovaj način, imidž talentovane Marije Karan, koja gradi sve uspešniju internacionalnu karijeru, povezan je sa popularnim brendom Maneira pirotske kompanije, koji takođe osvaja evropsko i svetsko tržište, svojim kvalitetom i modernim dizajnom. Glumica koja svojim izgledom, temperamentom i stavom osvaja i ostavlja publiku svih meridijana bez daha, ističe da joj je brend Maniera pirotskog Tigra blizak zbog neposrednosti i slobode pokreta.

- Maniera je živopisnih boja, sveža i autentična. Kada sam prošle godine u Beogradu kupila prvi par Maniera čizama, bila je to ljubav na prvi pogled. Čizme iz ove kolekcije predstavljaju pravo osveženje i kada je reč o koloritu, dizajnu, i kada je reč o nesputanosti koraka i komforu. U njima izražavate svoj stav i ličnu hrabrost, a s obzirom na to da se mogu kombinovati u različitim prilikama, predstavljaju must have proizvod. Ja sam u Londonu i drugim svetskim metropolama primetila devojke koje u različitim prilikama nose gumene čizme, dok su devojke u Kaliforniji, zarad stila i mode, u gumenim čizmama čak i na suncu. Nisam mogla da verujem da tako atraktivna obuća postoji i kod nas i da Manieru proizvodi pirotski Tigar. Maniera omogućava da budete korak ispred drugih, ne zato što pomodno i pasionirano pratite trendove, već zato što uživate da eksperimentišete i kombinujete stilove i boje, odeću i obuću. To je jednostavan način da izrazite svoju posebnost, a zadržite ženstvenost - kaže Marija, koja trenutno ima nov inostrani projekat, o kome će se tek govoriti.

Kolekcija Maniera za jesen-zimu 2010/2011, čiji je slogan Oboji svoj dan, biće uskoro predstavljena i modnoj javnosti Srbije.

makonda-tracker