Džordž Kluni: Amerikanac u Zegna odelu

0
Slavni holivudski neženja Džordž Kluni u filmu Amerikanac odeven je u Zegna odelo, iz najnovije Sartori kolekcije muške garderobe koju je kod nas moguće nabaviti u XYZ Premium Fashion Store u T.C. Ušće
foto: promo
foto: promo

Triler Antona Korbejna Amerikanac, čija svetska premijera je bila prvog septembra, jedno je od najgledanijih filmskih ostvarenja protekle dve nedelje na severnoameričkom kontinentu i prvog vikenda prikazivanja je zabeležio zaradu od čitavih 19 miliona dolara. U ovom filmu Džordž Kluni tumači lik Džeka, profesionalnog ubice koji želi da pobegne od svega kako bi u potpunosti promenio svoj život. Međutim, mir za kojim traga moći će da postigne samo ukoliko sa uspehom bude izvršio svoju poslednju misiju. Put ga vodi u italijanski gradić u kojem će se osetiti zaštićeno i daleko od opasnosti. Džek će zatražiti pomoć lokalnog sveštenika i ući će u romansu sa meštankom Klarom. Ali, izlaskom iz senke rizikovaće da izazove sudbinu... Amerikanac u naše bioskope stiže tokom jeseni.

U filmu Amerikanac Džordž Kluni na sebi nosi odelo sa dva reda dugmadi, istovremeno i klasično i moderno, sašiveno od najfinije merino vune, formalnu košulju od najfinijeg egipatskog pamuka i klasične kožne cipele na pertlanje. Sve ovo kreacija je tvorca bezvremenog i sofisticiranog italijanskog brenda muške odeće Zegna, Ermeneđilda Zenje, koji ovim putem predstavlja svoju najnoviju Sartori kolekciju muških odela, koja je moguće kupiti i kod nas, u XYZ Premium Fashion Store smeštenom u Šoping centru Ušće.

makonda-tracker