prava modna revija

Sigurnim koracima gradi imidž najbolje odevene dame Holivuda: Blejk Lajvli u 6 kombinacija u jednom danu - nismo sigurno koja joj najbolje stoji (FOTO)

0

Blejk Lajvli priredila je pravu malu modnu reviju za fotografe uoči njujorške premijere svog novog filma "All I See Is You"...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica gostovala je u nekoliko televizijskim emisija pre večernje premijere i promenila čak šest odevnih kombinacija u nekoliko sati.

 

Blejk Lajvli će biti veoma, veoma ljuta: Rajan Rejnolds slučajno otkrio kog je pola njihovo drugo dete

 

Zanimljivo je kako se među svečanim dizajnerskim haljinama i elegantnim kombinezonima najviše istakla jedna "muška" kombinacija.

 

foto: Profimedia

Naime, Blejk se sa jednog snimanja vratila u svoj hotel odevena u sivo karirano odelo modne kuće Ralf Loren sa kravatom i ogrnuta kaputom iste boje i uzorka. Na nogama je imala gležnjače boje trule višnje, a od modnih dodataka nosila je samo smeđu torbu Majkla Korsa.

 

foto: Profimedia

 

Ovo je neuobičajeno izdanje za 30-godišnju ljubiteljku ženstvenih krojeva u kakvom je još nikada nismo videli. Blejk obožava da eksperimentiše sa odećom, a njena najnovija modna igra rezultirala je sjajnom kombinacijom po uzoru na komade iz muškog ormara.

U galeriji pogledajte ostala izdanja koja je glumica nosila uoči premijere...

1 / 6 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker