doživela peh

Ko kaže da duga haljina ništa ne otkriva? Alesandra Ambrozio na crvenom tepihu u spektakularnom izdanju (FOTO)

0

Tridesetšestogodišnja lepotica ostavila je sve bez reči kada je pojavila na prestižnoj žurki u Parizu... a onda joj se dogodila nezgoda s odećom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Alesandra Ambrozio (36) praktično je modna veteranka jer iza sebe ima dve decenije iskustva u svetu mode. Međutim, na Vog žurci u Parizu pojavila se u opasnoj dugoj haljini i zamalo otkrila previše.

 

Bacila je u senku i Melaniju i Amal: Haljina Alesandre Ambrozio koju se ni najzgodnije devojke ne bi usudile da obuku

 

Brazilska lepotica izgledala je glamurozno u haljini koja više izgleda kao dugački mantil sa dubokim šlicem. I upravo taj šlic joj zamalo nije doneo nevolju jer se previše otvorio prilikom poziranja, pa su svi prisutni shvatili da Alesandra ispod ne nosi veš.

 

Uprkos toj maloj nezgodi, moramo da priznamo da je Ambrosio izgledala sjajno. Plus je svakako to što je gornji deo haljine bio sasvim zatvoren, pa čak ni taj šlic do grla nije doprineo da izgleda vulgarno.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Mi ne bismo preporučili da nosite ovako duboki šlic da vam se ne bi desilo isto što i njoj, mada razumemo njenu želju da nam pokaže svoje neviđeno duge noge, koje su u klasičnim cipelama sa štiklom izgledale još duže.

 

Njenom strogom seksi izgledu doprinela je i kosa pokupljena u punđu, ali i poze u kojima je pozirala.

 

 

makonda-tracker