elegancija na njen način

Malo šta je prepustila mašti: Asimetrična haljina zbog koje danas svi pričaju o Emili Ratajkovski (FOTO)

0

Na pariskoj žurki prestižnog magazina Vog, atraktivna manekenka i glumica bila je jedna od najzapaženijih. Razlog: smela haljina i neobaziranje na pravila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Emili Ratajkovski ne može da prođe neprimećeno, a to je dokazala i sinoć, na žurci magazina Vog održanoj u Parizu, gde je u toku Nedelja mode.

 

Lepotica je blistala u beloj haljini, ispod koje nije imala brushalter, tako da je malo toga bilo prepušteno mašti.

 

Nije krila dečka, ali tri godine niko nije znao za njega: Upoznajte čoveka kojem muškarci širom sveta zavide do ludila (FOTO)

 

Asimetrična haljina-košulja koja se vezuje na preklop bila je pun pogodak, a Emili je uparila sa jednostavnim bež sandalama koje su samo na štiklama imale zanimljive detalje - žutu, odnosno braon lopticu i crnom tašnicom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kose skupljene u neobaveznu punđu, savršeno našminkana u bronzanim tonovima, Emili je zasenila ostale zvanice, iako je prekršila jedno od najvažnijih modnih pravila - ono o tome kako nikad ne treba istovremeno otkrivati dekolte i noge... I ono ne kombinujte srebro i zlato - pogledajte pažljivo minđuše... Pa i ono da tašna i cipele, ako ne bojom i materijalom, bar stilski treba da se prate.

 

Ipak, to je Emili - ona može sve!

 

 

makonda-tracker