foto

Bacila je u senku i Melaniju i Amal: Haljina Alesandre Ambrozio koju se ni najzgodnije devojke ne bi usudile da obuku

0

Neobična toaleta koju je atraktivna Brazilka ponela pre nekoliko dana i dalje je jedna od glavnih tema svetskih modnih portala - zanimljivija čak i od modnih vesti o Melaniji Tramp.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poznate ličnosti iz sveta šoubiznisa okupile su se u četvrtak 21. septembra 2017. godine na tradicionalnoj godišnjoj AmfAR gala večeri koja se održala u sklopu Nedelje mode u Milanu, piše Cosmopolitan.

 

Poznate lepotice su ih nosile čak i na crvenom tepihu: Ovakvi džemperi biće hit jesenje sezone (FOTO)

 

Na pomenutoj večeri tokom koje se prikuplja novac za humanitarni fond organizacije koja se bavi naučnim istraživanjem vezanim za AIDS, videli smo Alesandru Ambrozio, Hejli Boldvin, Izabel Gular, Anu Vintur, kao i Kjaru Feragni, Džordan Dan, i mnoge druge slavne osobe iz sveta mode, filma, muzike i televizije.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Među najbolje obučenim damama prema oceni modnih kritičara je bila brazilska lepotica Alesandra Ambrozio.

 

Alesandra je poglede privlačila u sexy haljini sa šljokicama, koja je istovremeno otkrivala njene duge noge, raskošni dekolte, ali i deo savršenog stomaka.

 

Srebrne sandale s kajščićima, savršeno ispeglana kosa i nešto jači make-up bili su njen odabir za to veče, na kojoj su baš svi pogledi bili samo na njoj, a kako i ne bi.

 

makonda-tracker