šest godina skrivana tajna

Mnogi smatraju da je još lepša od one koju smo videli: Ovo je druga venčanica Kejt Midlton (FOTO)

0

Pre šest godina, princ Vilijam i njegova draga zakleli su se na večnu ljubav u Vestminsterskoj opatiji, a Kejt je blistala u haljini Aleksandra Mekvina. Malo je poznato da je vojvotkinja kasnije obukla drugu venčanicu - evo zbog čega.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Mesecima pre kraljevskog venčanja, modni znalci spekulisali su u kakvoj bi se toaleti Kejt Midlton mogla pojaviti na najvažnijem događaju u svom životu.

 

Ispostavilo se da je izbor bio dostojan kraljice: u pitanju je veličanstvena haljina s V-izrezom, rukavima od čipke, dugačkim repom i romantičnim velom.

 

Pazili su da Džordž i Šarlot ne budu ljubomorni: Princ Vilijam ima spreman prvi poklon za svoje treće dete (FOTO)

 

Iako se trendovi često menjaju proteklih godina kada su u pitanju venčanice, ovo je i dalje model koji se najčešće kopira u svetu slavnih.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Međutim, malo je poznato da se Kejt nakon ceremonije u Vestminsterskoj opatiji presvukla i da je u Bakingemskoj palati nosila sasvim drugačiju haljinu Aleksandra Mekvina. Mnogi veruju da je ova venčanica toliko lepa i po Kejtinom ukusu da je trebalo nju da nosi od samog početka!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

A post shared by Kate And William (@kateandwills) on

 

Reč je o haljini od satena, ukrašenoj očaravajućim tankim pojasom od dijamanata, kojoj je Kejt Midlton dodala kratku bundicu i u kojoj je pozdravljala goste na prijemu u Bakingemskoj palati.

 

Magična venčanica koja je zadivila modni svet: Umesto da se presvlači više puta, slavna manekenka je uradila nešto fantastično (FOTO)

 

Ali zbog čega je vojvotkinja imala dve venčanice?

 

Pa, pored toga što je vojvotkinja i - jednostavno - može to da priušti, britanski mediji pišu da je ova toaleta bila znatno udobnija od one pred kojom se Kejt pojavila pred kamerama u Opatiji.

 

Srećna mlada mogla je slobodno da se kreće, pleše i uživa u ovom predivnom danu!

 

Supruga princa Vilijama je za ovu priliku, takođe, pustila kosu, ali jedno je ostalo isto - njen široki i veseli osmeh.

 

makonda-tracker