Tejlor Lotner u seksi izdanju

0
U italijanskom izdanju magazina Vogue za muškarce objavljene su provokativne fotografije zvezde Sumrak sage, glumca Tejlora Lotnera, koji je u intervjuu za ovaj časopis govorio i o svom modnom i životnom stilu.
foto: Vogue
foto: Vogue

Iako se tokom odrastanja bavio fudbalom, bejzbolom, mnogobrojnim borilačkim veštinama, brejkbit plesom, hip-hop plesom, atletikom i raznim drugim aktivnostima, kada je ušao u doba adolescencije osamnaestogodišnji Lotner odlučio je da se opredeli, a zatim i čvrsto fokusira na dve-tri omiljene stvari. Tako je sa jedanaest godina osvojio crni pojas, a sa dvanaest postao svetski juniorski prvak u karateu, dok je čestim nastupima sa raznim mladalačim plesnim trupama uspeo da razveje sve svoje potencijalne strahove od nastupa pred publikom. Pred kamere je prvi put stao kada se prijavio na audiciju za statistu u jednom reklamnom spotu i, kako sam kaže, to je bila ljubav na prvi pogled. Vrlo brzo je usledilo nekoliko uloga u američkim sitkomima, a zatim i prve filmske role, da bi u Tejloru potencijal za veliku zvezdu prepoznali producenti Sumrak sage, nakon čega je karijera ovog zgodnog mladića u vrtoglavom usponu.

- Volim da da sam uvek elegantan, premda sva odeća koju nosim mora pre svega da bude udobna. Obožavam kožne jakne i one što podsećaju na modu iz pedesetih. Upravo sam položio vožnju i vozim BMW. Umesto da gubim vreme na Facebook-u, više volim da igram fudbal sa svojim društvom koje voli da se šali na moj račun, pošto sam često primoran da često na utakmice stižem u beloj košulji. Veliki sam mesožder, i to ne samo na filmskom platnu. Obožavam šnicle! – ispričao je harizmatični Lotner za septembarsko izdanje italijanskog magazina Vogue za muškarce.

makonda-tracker