spektakularna

Modni eksperiment uspeo: Melanija Tramp u haljini kakvu nijedna prva dama ne bi ni smela ni umela da ponese (FOTO)

0

Supruga Donalda Trampa još jednoj je sve iznenadila svojim modnim odabirom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Melanija Tramp zajedno sa porodicom je u subotu putovala ka predsedničkom letnjikovcu, sigurnim (manekenskim) korakom, piše Elle.

 

Znamo je kao nekog ko se opredeljuje najčešće za sigurne, classy varijante - provereni recepti starog Holivuda. Drugim rečima, midi haljine "A" završetka, sveden, ali skupocen nakit, ženstvene krojeve koji imponuju njenoj vitkoj figuri...

 

Ležerna kombinacija prve dame Amerike koju će svaka devojka da iskopira: Melanija još jednom pokazala da zna najbolje (FOTO)

 

I onda, iznenađenje za kraj sedmice u vidu smelih kombinacija boja i tkanina, ali u njenom izvođenju.

 

Lepa brineta je na fantastičan način ponela Missoni zelenu štrikanu haljinu dužine ispod kolena, sečenu etno pojasom. Isti taj dezen koji se pojavljuje na prišivenom pojasu nalazi se i na ivicama rukava, kao i kod V izreza na preklop, pa odlično korespondira sa suknjom na sitne falte koje se protežu celom njenom dužinom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Vau efekat ovde ne prestaje! Slovenka je mogla da igra na proverenu varijantu i izabere neutralne salonke. Ali ne i ovog puta. Haljina je uparena s narandžastim cipelama koje potisuje Manolo Blahnik i koje čine celinu u kojoj su odlično usklađene jake boje i materijali kao što je pletivo i koža.

 

Tamnoljubičasti okvir naočara za sunce koji se probijao kroz talasastu kosu je savršen detalj - jedini veliki aksesor koji je sasvim dovoljan.

 

makonda-tracker