ne mogu da se dogovore

Zaljubljenice u modu se posvađale oko Melanijine haljine: Šta vi mislite - čini li je zaista debljom i starijom? (FOTO, ANKETA)

0

Pre nekoliko dana pisali smo o interesantnoj haljini vrednoj 2.000 evra koju je prva dama Amerike nosila prilikom povratka iz Nju Džerzija u Vašington, a ona ne prestaje da intrigira pripadnice nežnijeg pola.

foto: REUTERS/Kevin Lamarque
foto: REUTERS/Kevin Lamarque

 

Samo 24 sata nakon što je Melanija Tramp izašla iz helikoptera, u prodaji se više nije mogla naći bela haljina brenda Delpozo kojom dominiraju žuti i sivi motivi  - uprkos tome što njena cena iznosi oko dve hiljade evra!

 

Retro haljinom osvojila srca modnih kritičara širom sveta: Melanija ponela komad koji je zbog nje rasprodat u rekordnom roku (FOTO)

 

S neverovatnom lakoćom prva dama Sjedinjenih Američkih Država ponela je ovaj interesantan komad, koji je naglasila velikim naočarima za sunce i nenadmašnim samopouzdanjem. Ipak, ne slažu se svi da supruga Donalda Trampa izgleda dobro u ovoj haljini.

 

1 / 6 Foto: Fonet

 

Naime, pojedine zaljubljenice modu ocenile su ovaj njen look kao pravi modni fijasko.

 

Oni koji tvrde da modni znalac kakav Melanija jeste ne bi smeo da ponese ovakvu haljinu ističu da zbog specifičnog kroja prva dama Amerike izgleda deblje, kao i da je sivo-bela kombinacija bolji odabir za neku stariju gospođu nego za Melaniju.

 

 

makonda-tracker