odiše elegancijom

Veoma seksepilno, nimalo vulgarno: Kejti Holms još jednom pokazala zbog čega se pola Holivuda ugleda na nju (FOTO)

0

Glumica koju nikada nećete videti u haljini sa predubokim dekolteom ili šlicem do bokova i te kako ume da istakne svoju seksepilnu stranu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Mnogi modni kritičari slažu se u mišljenu da kod Kejti nema iznenađenja na crvenom tepihu. Uvek su elegantne, damske i jednostavno vrlo fine kreacije. Isto važi i za njen street style koji se takođe ističe igrom na sigurno, probrani kvalitetni komadi jeansa, košulja i klasičnih krojeva, piše Elle.

 

Zaista, nema mnogo iznenađenja.

 

Ovim damama nisu potrebni duboki dekoltei i kratke haljine da bi bile primećene (VIDEO)

 

Međutim, s vremena na vreme glumica nas razuveri i pokaže nam da ona zapravo nema problema sa tim da se pojavi u nekom laskavom komadu, samo jednostavno u tome ne preteruje.

 

Tako je bilo i pre neko veče u Njujorku na premijeri njenog novog filma The Tick.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Čipkana haljina u boji trule višnje isticala je glumičinu ženstvenu figuru, a glamurozan izgled naglasila detaljima u vidu popularnih karnera. Boja trule višnje predivno se uklopila sa glumičinim blago tamnim tenom i braon kosom, uz koje je Katie uparila i make up vrlo sličnih tonova.

 

S prednje strane haljina je zatvorena do grla i ističe se bogatim, vešto ukrojenim materijalom, ali pozadi je otvorena i to u predivno skrojenom leđnom delu, dajući modelu potpuno novi izgled.

 

 

 

makonda-tracker