#Fab

Vrtoglavo visoke potpetice lepe Meksikanke: Gde je Salma Hajek kročila - zemlja se tresla (FOTO)

0

Salma Hajek dugo nije bila zadovoljna svojom visinom. Rezultat toga je to što i dan danas ponese par neverovatno visokih štikli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danas Salma Hajek važi za jednu od najlepših žena na svetu, ali dok je odrastala nije ni slutila da će jednoga dana uopšte biti u opticaju da stekne takvo zvanje.

foto: Profimedia

Odrasla sam u svetu gde je biti lep značilo imati belu kožu, plavu kosu i plave oči. Ja sam tamnoputa, imam smeđe oči, tamnu kosu, a još sam i niska. Ljudi su znali da govore da je niski rast deformitet, pa sam dugo bila nesrećna zbog svoje visine", izjavila je Salma.

Salma Hajek: Mislim da sam se rodila u pogrešnoj eri (FOTO)

 

Pošto je stupila u malo zrelije godine opustila se te zavolela svoje telo, u potpunosti prihvativši svojih 155 cm visine. Ipak, i dalje ume da ponese par petnaestica.

 

Sandale sa platformom i visokom štiklom u vedroj, letnjoj boji polako ali sigurno postaju predmet žudnje mnogih dama, bilo visokih ili niskih, ali jedno je sigurno - osim što je jedna od najlepših, Salma je i zasigurno i jedna od najuticajnijih trendesterki, posebno sada, koračajući u ovom fantastičnom paru obuće.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker