foto

Već ih viđamo na beogradskim ulicama: 5 neobičnih modela farmerica koje ćemo nositi ove jeseni

0

Spremite se za veliki šoping i birajte najpopularnije komade u ovom trenutku

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Iako se nose u svim prilikama to ne znači da se treba čvrsto držati jednog modela. Sezona koja je pred nama donosi raskošnu ponudu džinsa koji je sve samo ne običan. U nastavku predstavljamo najnovije krojeve koje su odlična baza za jesennje modno eksperimentiranje

 

Ravne skinny farmerice

 

 

A post shared by Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) on

 

Dani preuskih skinny farmerica su iza nas. Model koji će se nositi ove jeseni zovu se ravne skinny. Pripijene su u gornjem delu, ali su oko listova ravnog kroja. Izaberite model malo višega struka koji će vizualno izdužiti noge.

 

Srpkinje ga nose godinama, a ove sezone osvaja svetske blogerke: Jedini komad džinsa koji vam je potreban ovog leta (FOTO)

 

Pocepane zvonarice

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Farmerice širokih nogavica, negde do polovine lista pristaju svakome, bez obzira na širinu bedara. Mogu se kupiti u različitim nijansama, a najbolje ih je kombinovati uz visoke potpetice. Stilisti ovakve farmerice najavljuju kao model sezone koji se lako transformiše prema obliku tela i prilici.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Superoversized

 

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

Žene koje su sklone modnom eksperimentiranju razveseliće činjenica da se ove sezone nose oversized modeli koji su toliko veliki kao nijedne sezone do sada. Slični modeli nosili su se kasnih šezdesetih, pa proverite da li vaša mama ima neki model iz mladosti da vam pozajmi.

 

On nije običan predsednik, ali ni ona nije obična prva dama: Melanija Tramp u izdanju za koje bi se malo koja supruga predsednika osmelila (FOTO)

 

Podvrnute farmerice

 

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

Ovakve modele nosili smo i do sada, ali uvek se radilo o boyfriend farmericama u kojima smo samo malo više pokazale gležnjeve. Za jesen 2017. trendovi su malo drugačiji - farmerice strogih krojeva čije su nogavice široko podvrnute, a neretko su donji delovi ukrašeni perlama ili biserima.

 

Pocepane farmerice ravnog kroja

 

 

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

 

Ako baš ne obožavate zvonarice, alternativa su široke farmerice do polovine lista. Upravo ovakvi modeli nosili su se sedamdesetih u kombinaciji s etno bluzama i platformama.

 

makonda-tracker