ističe joj obline

Ceca je pre više od godinu dana ponela sličan model: Dženifer Lopez već šesti put u haljini poznate beogradske dizajnerke (FOTO)

0

Svet oduševljava najnovijim modnim odabirom slavne pevačice i glumice portorikanskog porekla, ali reč je o modelu koji je zaljubljenicama u modu na Balkanu donekle poznat...

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica je za venčanje svog prijatelja izabrala glamuroznu toaletu u zelenoj boji koja je sjajno istakla njene obline, a društvo na svadbenoj zabavi pravio joj je njen ništa manje doteran dečko Aleks Rodrigez.

 

Haljina zbog koje niko nije primetio ni mladu ni venčanicu: Kad na svadbu pozoveš Džej Lo, ne očekuj da iko gleda tebe (FOTO)

 

Ukoliko vam ključni detalji ove toalete izgledaju poznato, to je zato što je reč o haljini koju potpisuje balkanska dizajnerka Melina Džinović i zato što smo model sa sličnim okovratnikom videli na Svetlani Ražnatović prilikom prošlogodišnje proslave rođendana njene ćerke Anastasije.

 

foto: Filip Plavčić, Profimedia

Ipak, ovo nije prvi put da svetski poznata pevačica i glumica nosi model koji je kreirala Melina.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

- Zaista sama presrećna, jer je ovo šesti put da Džej Lo nosi moju haljinu, što znači da joj se brend dopada i da mu se iznova vraća. Takve stvari daju mi vetar u leđa da sa svakom sledećom kolekcijom budem sve bolja – ističe Melina, koju je lepa vest zatekla na crnogorskom primorju, gde sa suprugom Harisom Džinovićem i decom Đinom i Kanom uživa na letovanju.

 

makonda-tracker