Oduševićete se

DEVOJKE, PRIVUCITE POGLEDE OKOLINE: Elegantan stil uvek ostavlja bez teksta!

0

Elegantna garderoba je uvek u modi! Suknje, haljine, bluze u ovom stilu, su uvek aktuelne, pristaju svim generacijama, a privlače poglede okoline! Ako mislite da za navedene odevne kombinacije treba da utrošite mnogo vremena na pretragu, ili da vam treba mnogo novca, pogrešile ste!

foto: PR
foto: PR

Evo nekoliko izuzetno kvalitetnih komada, koje su dostupni svima, a u njima ćete sasvim sigurno zablistati.

 

Elegantna haljina od muslina na preklop sa volanima je haljina koja je izuzetno udobna i komforna! Muslin je sinonim za eleganciju, a preklop preko grudi i pojas oko struka omogućavaju fantastično prilagođavanje svakom obliku tela. Haljina je odlična za kombinovanje uz ravnu obuću za dnevne šetnje, ili neformalne prilike, a uz visoke potpetice, zablistaćete u nekoj svečanoj prilici. Haljina je dostupna u nekoliko boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

 

foto: PR

 

Volite suknje? Duge suknje su veoma aktuelne ove sezone! Duga plisirana suknja od tila sa čipkom je vrlo efektna i trendi. Plisirani til sa širokom čipkom na obodu daje joj sofisticiranu notu, a svežinu dobija iz vedrih i modernih boja kao što su mint i nar. Ovaj model suknje odlično pristaje svakom tipu građe. OVDE plisirana suknja može biti vaša, za 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

 

foto: PR

 

Još jedna fenomenalna elegantna suknja je midi suknja od šifona, visokog kvaliteta, sa leopard printom. Šifon je veoma lagan i prijatan materijal, pogodan za nošenje u svim vremenskim uslovima. Blagi „A“ kroj srednje dužine ovoj suknji daje veliku prilagodljivost svim prilikama. Pojas od širokog lastiša osigurava udobnost prilikom nošenja. Veoma lako se održava i peglanje nije potrebno. Ovu suknju možete da poručite OVDE, ili pozivom na broj 011/4420-502 po ceni od 2390 rsd.

 

foto: PR

 

Uz dobru suknju, ili pantalone, najbolje se kombinuje elegantna bluza. Bluza sa kimono rukavima je veoma aktuelnog kroja, jer su kimono rukavi popularni i izuzetno zastupljeni kod velikog broja brendova u poslednje vreme, a bez volana u ovom trenutku ne možemo da zamislimo ni jednu modernu odevnu kombinaciju. Materijal je nežan i elegantan, a boje su upadljive i veoma efektne. Ovu bluzu možete da poručite OVDE, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502.

 

foto: PR

 

Svaki svetski brend koji drži do sebe ima svoju verziju ove elegantne i bezvremenske bluze - bluze od muslina. Bluza je klasičnog modela, oplemenjena izuzetno zanimljivim detaljem – otvorenim rukavima koji neobavezno padaju preko ruke, koji se završavanju širokim manžetnama oko zglobova. Materijal je nežni muslin u mint boji, koji dodaje posebnu sofisticiranost i svežinu. Za 2190 rsd, možete bluzu poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

 

foto: PR

 

Još fenomenalnih stvari za vas, možete pronaći OVDE, po jako pristupačnim cenama.

 

makonda-tracker