Dama od stila

Ovoga puta njena odevna kombinacija je u drugom planu: Ana Ivanović ponela modni detalj koji ćete odmah poželeti u svom ormaru (FOTO)

0

Nije toliko loše prikloniti se trendu, ukoliko umete da odaberete pravu stvar poput Ane Ivanović. 

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ana Ivanović, dama koja nas svaki put sve više i više osvaja svojim stilom, u više navrata pokazala je da damska elegancija može biti zavodljiva, ali nikako ne sme biti vulgarna.

 

Ni žene ni muškarci ne mogu da odvrate pogled: Ana Ivanović na plaži - i modna lekcija i seksepil koji diže temperaturu (FOTO)

 

Iako je napustila svet tenisa, Ana Ivanović je u više navrata pokazala da se odlično snalazi u modnim vodama, a njeni zanimljivi odevni komadi postali su inspiracija mnogima. Ipak, njeno nedavno izdanje zasenio je jedan modni detalj koje će mnoge dame odmah iskopirati.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Iako smo navikli da je Ana nepogrešiva u odabiru haljina i suknji, poznata teniserka je nedavno pokazala da podjednako dobro ume da odabere i obuću.

 

Ako vam treba ideja za savršen stajling, obavezno posetite njen profil: 10 izdanja kojima je Ana Ivanović pokazala zašto svet uči od nje

 

Par divnih, ravnih cipela sa šniranjem doprineli su elegantnosti cele njene pojave, a nema sumnje da će svaka dama ubrzo poželeti obuću koja je potpuni trend ove godine.

 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

makonda-tracker