neočakivan stilski iskorak

Iznošen kombinezon koji guši ženstvenost i seksepil: Holivudska lepotica komadu koji ne biste kupili ni na rasprodaji (FOTO)

0

Mnogi su ostali bez teksta kada je jedna od najlepših dama u Holivudu ponela ovaj komad

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za najnovije izdanje na crvenom tepihu, glumica Hale Beri inspirirala se muškim komadima koje je predstavila na ženstven način i ponovno dokazala da na pragu pedesete izgleda spektakularno. 

 

Četrdesetdevetogodišnja glumica obukla je odjenula je vojnički i iznošen kratki kombinezon koji kombinuje bermude i košulju, a  obula je crne sandale sa visokom potpeticom od zmijske kože.

 

Kombinezon koji je ponela Kaja je ulaznica za sam modni vrh: Ležerno i seksi u isto vreme (FOTO)

 

Atraktivna glumica dodatno je naglasila svoj seksepil tako što je otkopčala gornji deo kombinezona kako bi se nazirao crni bustije. 

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kombinezon inače spada u riskantne komade jer svaku figuru, čak i onu bez mane, vizuelno može učiniti kraćom, a posebno je rizičan model koji je ponela Hale, jer je krojen tako da ne ističe struk, pa telo može delovati kockasto.

 

Da biste poneli ovaj kombinezon, morate da posedujete stil, zavidnu figuru i dozu smelosti: Jelena Karleuša ga nosi bez problema (FOTO)

 

U jednostavnaoj safari kombinaciji Hale, koja će za manje od mjesec dana proslaviti pedeseti rođendan ponosno je otkrila čvrsto oblikovana bedra.
 

Glumica je djelovala savršeno opušteno s razbarušenom kosom i s minimalno make up-a.

makonda-tracker