Edgy, sexy, cool

Crveni jednodelni kupaći, kaubojski šešir, zlatna kosa koja pada na gola ramena: Nikol Kidman u izdanju koje je i nju samu iznenadilo (FOTO)

0

Slavna glumica Nikol Kidman u poslednje vreme van filmskog platna izražava se u skladu sa svojim godinama. Šta ju je nateralo da za jedan od najpoznatijih magazina pozira u vrelom, crvenom kupaćem kostimu ni sama ne zna, ali je fotografijama veoma prijatno iznenađena, blago rečeno...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čitav svet ponovo gubi razum za njom! Na kraju pete decenije, Nikol će vas naterati da zaboravite na Điđi, Belu i mnoge druge lepotice koje bi obično krasile naslovnice ovako stilizovane.

Kasnije kada sam pogledala fotografije i kompletan editorijal, zapitala sam se - šta ja to radim, da li sam skrenula s uma? Kakve su ovo slike? Zar ne izgledaju malo ludo, otkačeno?"

I ona ume da pogreši: Nakon čudesne modne nedelje u Kanu, Nikol Kidman napravila katastrofalnu grešku (FOTO, ANKETA)

 

Sanjiv pogled, kostim koji savršeno prati liniju tela, puštena kosa... reakcije svih bile su odlične!

 

Inače, naslovnica doživela je premijeru u trenutku kada su otkrivene nominacije za Emi nagrade. Australijska glumica nominovana je za Glavnu žensku ulogu u mini-seriji (i to za ulogu u "Big Little Lies" koja je zaradila čak 16 nominacija).

foto: Profimedia

I dok uživa u porodičnom životu, ponovni procvat karijere samo je doprineo njenom sveopštem zadovoljstvu.

 

A post shared by Kylee Heath (@kyleeheathhair) on

 

makonda-tracker