foto

Trend koji ne izlazi iz mode: Dženifer Aniston nije odolela kombinaciji koji je godinama bio hit širom sveta

0

Glumica Dženifer Aniston godinama je bila u samom vrhu liste zbog frizure koju je nosila, a koja je nezvanično dobila ime Dženiferka, sada je ponovo napravila pun pogodak ali sa odevnom kombinacijom koja očigledno nikada neće izaći iz mode.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najvećih miljenica publike, glumica Dženifer Aniston veliku popularnost stekla je tokom serije Prijatelji ali i veze sa kolegom Bredom Pitom. O njihovom raskidu i danas se priča, ali ona uživa u novoj ljubavi sa Džastinom Teruom.

 

Zatražila pomoć od bivše snajke: Zabrinuta majka Breda Pita moli Dženifer Aniston da pomogne njenom sinu!

 

Naizgled jednostavan stil ove holivudske glumice očarao je dame širom sveta. Možda upravo zbog toga što lako mogu da se poistovete sa svojom miljenicom, Dženifer ima brojne modne sledbenice.

foto: Profimedia

Proteklih dana fotografisana je tokom šetnje sa svojim partnerom, a njena odevna kombinacija ponovo je bila tema broj jedan. Iscepani džin, bela majica i crni kardigan učinili su da glumica izgleda šik.

foto: Profimedia

Iako je ova modna kombinacija bila aktuelna pre nekoliko godina, pojedini modni komadi, poput ovih, nikada ne izlaze iz mode. Dženifer je ponela bež sandale na štiklu a kombinaciju je upotpunila i malom torbom koja se ponovo vraća na modnu scenu.

 

 

makonda-tracker