saveti koje ćete obožavati

Ko kaže da je glamurozan izgled rezervisan samo za dame dubokog džepa? Ovo su beauty tajne popularne blogerke Kristine Bazan

0
Možda najvažnija make-up tajna koju nam je otkrila ova popularna blogerka jeste da glamurozan izgled nije rezervisan samo za dame dubokog džepa, već i za sve kreativne pripadnice lepšeg pola koje znaju kako da iskoriste sve svoje prednosti.
foto: Instagram/@kristinabazan
foto: Instagram/@kristinabazan

Ovo su njeni beauty saveti, koje donosi portal Make-up.rs:

 

1. Precizno stavljeno rumenilo = besprekoran izgled

 

Kako bi vaš ten ostao besprekoran, a jagodice izražene na pravi način, nije važno samo naučiti kako se nanosi rumenilo, već je važno obratiti pažnju i na nijansu kojom ćete postići savršeni prirodni look. Tako, devojke svetlije puti mogu se odlučiti za nežno ružičaste nijanse, dok devojkama srednijeg tena idealno odgovara nežna boja breskve.

 

Pročitajte i: Upoznajte zanosnu Camilu Queiroz

 

Međutim, ukoliko je vaš ten tamnije boje, osim boje kajsije, možete se odlučiti i za svetlucavu boju karamele koja će savršeno osenčiti vaše konture lica. U zavisnosti od izgleda koji želite da postignete, odaberite jednu liniju na svom licu koje ćete se pridržavati kako biste zadržali prirodni izgled.


Nastavak teksta pročitajte OVDE

 

makonda-tracker