make up tajne

Ako još ne znate ovaj trik, ne izlazite večeras: Najseksepilnije ombre usne za svega nekoliko sekundi

0
Koju boju najviše volite i za koju mislite da vam najbolje pristaje? Upravo nju prvu izaberite, a za drugu odredite onu koja je za nijansu tamnija ili svetlija od osnovne boje koju ćete koristiti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tajna broj 1

 

Pažljivo procenite osnovnu boju, kako biste kasnije mogli pametno da je naglasite i kako bi ona naizgled prirodno i bledela. Napomena: nemojte birati tonove koje inače ne nosite, piše Make-up.rs.

 

Tri trika da izbegnete greške kod nanošenja sjaja za usne

 

Takođe, da li ste se nekada zapitale na koji način želite da dostignete unikatne ombre usne? Za početak, najjednostavnija tehnika je da vam jedna usna bude znatno tamnija od druge, a kada tom tehnikom ovladate, prava igra može da počne!

 

 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

 

Olovka za usne u ovom slučaju bi vam mogla postati najbolji prijatelj. Bilo da naglašavate unutrašnju ili spoljašnju liniju usana, najpreciznije ćete to uraditi upravo olovkom u boji karmina koji igra ulogu baze.

 

 

Savršene usne za vašu nijansu tena

 

Kada pravite ombre efekat, imajte pri ruci maramicu, ali i karmine i olovke u istoj i tamnijoj boji, četkice za usne, malo hajlajtera, labela, providnog sjaja za usne... Takođe, neki video tutorijali profesionalaca sigurno nisu na odmet!

 

Nastavak pročitajte na sajtu Make-up.rs.

 

makonda-tracker