eksperti savetuju

Najveći make up trend odlazi u zaborav: 5 trikova koji će obeležiti 2017. godinu (FOTO)

0
Predstojeću godinu obeležiće metalik boje. Make up scenom dominiraće zlatno-roze boja koja će biti prisutna u velikim količinama - od usana do očiju.

Ova godina će biti u znaku starog glamuroznog holivuda sa daškom smirenosti, objašnjavaju stručnjaci.

 

Budite zvezde svake žurke: 5 načina šminkanja uz koje ćete zablistati (FOTO)

 

Jarke boje na očima: Ukoliko ste ljubitelj mirnijih boja, ne brinite one su i dalje u trendu, ali veliku ulogu u šminkanju ove godine imaće jarke i metalik boje, za one malo smelije dame.

 

foto: Profimedia


Akcenat na ajlajner: Svetlucavi ili klasični crni, koji god da izaberete nećete pogrešiti. Ovim proizvodom ćete učiniti da oči izgledaju krupnije u samo jednom potezu i staviti ih u centar pažnje.

 

Večni smokey eyes u samo par koraka (VIDEO)

 

Manje kontura: Veliki preokret u odnosu na prošlu godinu. Jake konture lica su stvar prošlosti i biće zamenjene bronzerom. I dalje je ok imati konture, ali malo prirodnijeg izgleda.

 

foto: Profimedia

Potpuno prirodan izgled: No make up make up se već godinama provlači kao trend. I ove godine je to slučaj. Prirodan izgled je i dalje hit među šminkerima.

 

5 bjuti pitanja za Tanju Savić: Atraktivna pevačica otkriva sve tajne! (FOTO)

 

Providan sjaj za usne: Ovaj proizvod je dugo odsustvovao, ali ove godine se ponovo vraća u velikom stilu. Mat usne su i dalje tu, ali ljubitelji šminke ove godine glas daju bezbojnim sjajnim usnama.

makonda-tracker