Pravi hit u šminkanju

Konturisanje više nije tajna: 3 trika poznatih dama do savršenog izgleda (FOTO)

0
Konturisanje lica je u poslednje vreme postalo pravi hit u šminkanju. Iako postoji dosta tutorijala na ovu temu, važno je odabrati prave nijanse i imati mere prilikom korišćenja hajlajtera i bronzera kako biste postigli prirodan i efektan izgled.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ono što mnoge devojke zaboravljaju jeste činjenica da konturisanje lica nije plastična operacija koja će ukloniti sve vaše nedostatke, ali ih može vizuelno sakriti i istaći u prvi plan ono što zaista želite da pokažete.

 

Dakle, više bronzera neće ukloniti vaš nedostatak, već će stvoriti jednu nepravilnu liniju koja će samo još više privlačiti pažnju.

 

Konturisanje u 4 jednostavna koraka: Potreban vam je samo jedan proizvod! (VIDEO)

 

Za početnike koji imaju ograničen budžet za šminku najbolja investicija je duo bronzer, odnosno bronzer koji ima svetliji i tamniji deo i koji je idealan za osobe sa masnom kožom, ili kontur duo stick koji mogu koristiti osobe čija je koža normalna ili suva.

 

Paleta nijansi za konturisanje lica je veoma široka i njena upotreba zavisi od sezone i prilike. Ipak, poznate dame često posežu za sledećim trikovima:

 

1. Prirodan izgled

 

Prirodan besprekoran ten se može postići savršenom podlogom i blagim bronzerom koji samo za nijansu tamniji od vašeg lica.

 

Ovakvim konturisanjem se postiže efekat prirodne senke, a za ovakvim rešenjem posežu i naše sportiskinje.

 

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Ostatak teksta pročitajte na Make-up.rs!

makonda-tracker