MORATE PROBATI

U sekundi se dogodi ČAROLIJA: Internet je POLUDEO za cakom za perfektno nanošenje ruža na usne (VIDEO)

0

Često pojedini trikovi za šminkanje postanu viralni, a ovaj je jedan od tih! Vrlo je jednostavan, taman za sve koji su pomalo lenji kad je šminkanje u pitanju, a rezultati pokazuju da je veoma efikasan.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Na TikToku, sve popularnijoj društvenoj mreži, često nalazimo video-snimke sa brojnim trikovima za šminkanje, između ostalog, gde nam korisnici pomažu da usvojimo brze cake pomoću kojih možemo da se izveštimo u brzom nanošenju mejkapa.

 

Sada je jedan trik postao viralan, zaludeo korisnice i posebno je dobar za sve koji su lenji kad je šminka u pitanju. Radi se o tome kako naneti ruž za usne na najbrži način, a da ga ne razmažete potpuno. Dovoljno je samo da na pravilan način "namestite" usne i u sekundi se događa čarolija. Inače, potpuni hit su mat karmini, a imamo trik i kako da svaki vaš karmin postane zavodljivo mat.

 

Najpre, stisnite usne tako samo da vam se vide spoljne linije usana. Nanesite prvo olovku za usne, iscrtavajte, a onda nanosite sjaj ili karmin dok su vam i dalje usne čvrsto stisnute. Protrljajte usnama i, kada ih otvorite, ne samo što će biti vizuelno punije, već i savršeno iscrtane!

 

Pogledajte na primerima TikTok devojaka kako to izgleda:

 

@hudabeauty

Reposting since many of you asked what shade lipstick I was wearing! Girl On Fire at @selfridges IB: @lera_valesta #hudabeauty #foryou #liphack

♬ SUMMER IN MIAMI - Pat Matrone & Massimo Scalieri
@natalieevio

this new liner trend. wait for it 🤭 #foryou #makeup

♬ Thot Shit - Megan Thee Stallion

 

makonda-tracker