požurite!

FLUORESCENTNE BOJE ZA LICE I TELO: Sada na neverovatnom sniženju – samo 150 dinara!

0

Ove fenomenalne boje koje svetle pod crnim ili UV svetlom učiniće da budete originalni i u centru pažnje!

foto: Promo
foto: Promo

Odlične su za noćne klubove, zabave, rođendanske žurke i sva ostala mesta sa UV svetlošću. Budite originalni uz UV svetleće boje koje smo obezbedili za vas!

 

Fluorescentne boje
foto: Promo

 

Ove magične fluoroscentne boje su potpuno prirodne i bezbedne, odgovaraju svim tipovima kože I prošle su sanitarni pregled.

 

Upotreba

 

UV svetleće boje se mogu koristiti za delimično ili potpuno bojenje ili oslikavanje lica ( ne preporučuje se nanošenje na predeo oko očiju), tela, kose, odeće i ostalih materijala. Izuzetno se lako nanose. Boja ne svetli u mraku već samo pod crnim ili UV svetlom. Mogu se koristiti i danju i noću. Danju su izuzetno jarke, a 10 minuta nakon nanošenja dobijaju fluoroscentni karakter.

 

Uklanjanje

 

Boja se lako spira sa lica, tela ili odeće običnom vodom.

 

Pokažite svoju kreativnost

 

Uz pomoć UV svetlećih boja uvek možete biti originalni i zapaženi. Oslikajte svoje lice i telo, garderobu, tašnu ili nokte… Pokažite da ste drugačiji od drugih. Zasijajte gde god da ste!

 

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite željenu boju ( dostupne boje su žuta, narandžasta i roze ) po ceni od 150 rsd (za jednu boju).

 

*Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman interesantnih proizvoda za svaki dan.

 

makonda-tracker