obavezno morate probati

AZIJSKA "JAMSU" TEHNIKA ŠMINKANJA OPČINILA JE ŽENE ŠIROM SVETA: Ovu metodu ćete OBOŽAVATI - rezultati su neverovatni!

0

Nova metoda koja je zaživela u Aziji, a polako stiže i u naše krajeve.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Profesionalni šminkeri iz Azije izmislili su novu metodu nanošenja šminke, za koju je zagarantovano da stvara besprekornu mat kožu bez nedostataka. Pripremite se: metoda je vrlo neobična, a zaista deluje, piše Cosmopolitan.rs.


Svi znamo i da običnom vodom čistimo kožu, a u ovom slučaju nam je potrebna voda za nanošenje šminke.

 

Prvo pripremite kožu: nanesite temeljni prajmer, a ako je potrebno i korektor. Kada budete zadovoljni kvalitetom, senčenjem i učinite ton kože onako kako je ona i navikla, ne žurite sa prelaskom na obrve i šminku očiju: došlo je vreme za specifičnu metodu.

 

Odvojte šaku dečjeg pudera na dlanu. Stavite lice u ruke i laganim pokretima, jedva dodirujući kožu, raširite puder po licu. Neka leži u debelom sloju, a na nekim mestima, on će se drobiti. Nemojte se uznemiriti, trebalo bi da bude tako.

 

Sada sledi najvažnija stvar:

 

Sipajte hladnu vodu u neku posudu i na 30 sekundi stavite svoje lice tamo.

 

Kada izađete, stavite peškir na grudi tako da kapi ne dospevaju na vašu odeću, ali ni u kojem slučaju ne brišite lice: pustite da se osuši samo od sebe.

Čudan, čak šokantan zahvat uranjanja lica u vodu zapravo je namenjen pouzdanom fiksiranju tona, tako da ste do večeri sigurni da vam se ništa neće razmazati, da neće teći, na T-zoni se neće pojaviti masni sjaj, a površina lica će biti besprekorna i glatka.


Kada se koža osuši, možete da nastavite sa dodatnim šminkanjem. Nanesite rumenilo, senke, dopunite obrve i maskaru.

 

Jedino upozorenje: količina praha koju ćete koristiti zavisi od tipa kože: za masnu vam treba više, a za suvu manje.

 

Savet: Ako vam je neprijatno da potopite lice u vodu, možete da zamenite ovaj postupak obilnim prskanjem kože lica iz boce sa sprejom.


 

 

makonda-tracker