jeftino, prelepo, korisno

NAJPRAKTIČNIJI NESESER: Torbica za šminku/kozmetiku koja se rasklapa u 3 sekunde!

0

Dosta ste više puderom razmazivale čitav neseser tražeći šminku koja vam je potrebna, sada sve možete imati na oku dok se šminkate zahvaljujući neseseru koji se RASKLAPA i to za tren oka – pogledajte OVDE kako izgleda i zašto je praktičan!

foto: Promo
foto: Promo

 

Neseser koji se rasklapa je sjajna stvar, jer u njega staje mnogo, a zauzima malo mesta bilo da govorimo o torbi u kojoj želite da ga ponesete, bilo o kupatilu ili u sobi u kojoj ga držite. Njegova veličina, zapravo, varira od količine sadržaja koju u njemu držite. On se sklapa i rasklapa zahvaljujući učkuru sa strane – samo ga zategnete kada želite da zatvorite neseser i popustite kada biste da ga otvorite. Kada se otvori skroz, neseser zapravo postaje jedan veliki beli platneni krug na kome sve imate na oku, bez nepotrebnog „kopanja“ po stvarima.

 

Ako biste voleli da ga imate ili znate nekoga kome ovakva praktična stvarčica treba, poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

 

neseser hangar
foto: Promo

 

 

Ovaj neseser je zgodan i da se ponese i da u njemu tržite kozmetiku/šminku koju svakodnevno koristite, a pogodan je i za profesionalne šminkere koji prilikom rada na terenu moraju sa sobom da ponesu mnogo šminke.

 

neseser hangar
foto: Promo

 

Ako biste voleli da ga imate ili znate nekoga kome ovakva praktična stvarčica treba, poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd.

makonda-tracker