MEJK AP SAVETI

ŠTA JE IN, ŠTA JE OUT: Ove tri boje karmina biće HIT PROLEĆA, a na ove tri zaboravite

0

Baš kao i naša garderoba, i naša šminka se menja na proleće i postaje nežnija i svežija, a ove tri tople boje biće pravi hit...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

IN: boja breskve OUT: smeđe nijanse

 

Svetle i voćne boje će biti u prvom planu ovog proleća. Zato na usnama nosimo toplu nijansu breskve otkako je vreme opet postalo sunčanije. Savršeno se slaže sa svakim mejkapom na očima stvarajući osvežavajući prolećni sjaj. U isto vreme, zimska smeđa polako je OUT. Ovaj tamni ton može ostati u fiokama do jeseni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)



IN: svetla fuksija OUT: intenzivna ružičasta

 

Na proleće se radujemo laganim i svežim bojama. Nežna ružičasta boja fuksije omogućuje da naše usne zasijaju bogatim sjajem, a takođe im daje lepu boju. Međutim, više nećemo nositi žarko ružičastu boju. Lagana varijanta fuksije dočarava rumene usne, a da pritom nije previše napadna. Savet: stavite malo romantične boje fuksije i na obraze kako biste svom licu dali novi sjaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)



IN: sjajna i žarka crvena OUT: bordo

 

Ako želite nešto malo uočljivije u proleće, odlučite se za bogatu crvenu boju ― jer to je zaista bezvremenska boja. Međutim, ove godine ova popularna nijansa ruža za usne dobija sjajan preokret: bjuti znalci radije je nose svetlucavu umjesto mat. Zbog toga usne izgledaju malo punije i stvara se „wow faktor“. Međutim, krajem zime se opraštamo od hladne bordo boje. Ova tamna boja bolje se slaže s mračnim jesenjim i zimskim danima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elsactr.mua

 

makonda-tracker