sarađuju

CEO ŽIVOT JE MAŠTAO O OVOME: Šminker Kim Kardašijan je poreklom iz CRNE GORE i ovako opisuje odnos sa svetskom zvezdom! (FOTO)

0

Mario je emotivnom ispovešću poslao jasnu poruku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mario Dedivanović, poreklom iz Crne Gore nerazdvojan je sa Kim Kardašijan već 11 godina. Jedan je od najpoznatijih svetskih šminkera, ali i starletin prijatelj.

 

Mario Dedivanović je dobio nagradu za najboljeg umetnika među influenserima, a u svom govoru je prvi put priznao da je homoseksualac.

 

"Pre nekoliko dana, na 73. rođendan moje majke, došao sam s posla nakon stresnog dana. Ona mi je prala veš, a ja sam se slomio i počeo da plačem. Konačno sam joj rekao da sam proveo celo detinjstvo potiskujući svoje misli, snove, osećanja i kreativnost, pokušavajući da budem nevidljiv kako niko ne bi znao kako se osećam iznutra. Znao sam da sam drugačiji. Bio sam istraumiran jer sam takav. Živeo sam u strahu ceo život. Stideo sam se. Mama mi je rekla: "Od danas pa nadalje nikad se više nećeš bojati ni stideti", u suzama je priznao Dedivanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

 

Njegova porodica je pričala kako je bilo strašno teško prihvatiti da se Mario toliko interesuje za šminku. Zato je otišao od kuće jer roditelji poreklom iz Crne Gore nisu hteli da im sin bude šminker.

 

"Dečaci i devojčice širom sveta odrastaju u bolu i strahu baš kao i ja, razmišljaju o tome da se ubiju, kao što sam i ja. Samo zato što su drugačiji i boje se da budu svoji jer će ih porodica i društvo osuđivati. Danas prvi put stojim pred svetom kao ponosni 37-godišnji gej muškarac", rekao je Mario.

 

Nagradu mu je dodelila Kim Kardašijan lično rekavši:

 

"Radimo zajedno 11 godina što znači - 11 godina svađa. Ne biste verovali kako se svađamo, kao da smo brat i sestra. Ali on je stvorio neke od mojih najlepših uspomena i verujem da me učinio osobom koja sam danas. Volim ga".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker