Brzo i lako

NAJVAŽNIJI FAKTOR PRI ULEPŠAVANJU: Za besprekornu šminku i savršene obrve!

0

Da biste se našminkale kao pravi profesionalac, nije vam dovoljna samo šminka, želja i vreme.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najvažnijih faktora pri ulepšavanju, šminkanju, čupanju obrva jeste svetlost. Sa adekvatnim osvetljenjem ovi poslovi obavljaju se brže, lakše i što je najbitnije – onako kako treba da se urade. Preporuka svih profesionalaca koji se bave ovim poslom je da koristite LED osvetljenje, jer je ono najbolji saveznik ukoliko želite da budete zadovoljne, lepe i uredne.

 

Najpraktičnija stvar koja je oduševila žene širom sveta je stono ogledalo sa LED osvetljenjem za šminkanje! Ogledalo pruža neophodnu svetlost – poseduje 22 LED diode, možete ga nositi svuda sa sobom, jer su njegove dimenzije 17 cm x 22 cm.

foto: Promo

Posebna prednost ovog ogledala je što ga možete rotirati onako kako vama odgovara, sa zadnje strane poseduje fizički prekidač, dok sa prednje strane kontrolišete ogledalo pomoću dodira. Bela boja mu daje posebnu dozu elegancije, te će se savršeno uklopiti gde god ga budete želeli da ga stavite. Ogledalo se napaja pomoću 4 2AAA baterije od 1,5 V koje ne dolaze u pakovanju.

 

Cena ovog sjajnog proizvoda je 1.999 rsd, možete ga poručiti pouzećem OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Obradujte sebe i vama drage ljude poklonom koji je praktičan, kvalitetan i neophodan svakoj dami koja vodi računa o svom izgledu.

 

* Još sjajnih proizvoda, po sniženim cenama možete OVDE pogledati.

makonda-tracker