mini kurs lepote

Želite izgled holivudskih diva? Ovo su savršena uputstva profesionalnih šminkera

0

Kako da dvostruko bolje primenimo make-up proizvode koje već posedujemo, objašnjava nam dama zadužena za sjajni izgled legendarnih glumica najpoznatije filmske industrije.

anđelina džoli
anđelina džolifoto: Youtube/printscreen

 

Ida Gal-Cizar više je od samo još jednog šminkera koga poznajemo iz doba zlatnog Holivuda.Naime, nije nemoguće da je boju koju trenutno nosite na usnama kreirala upravo Ida! Čuvena vizažistica bila je angažovana od strane magnata poput Tom Forda kao i "Smashbox-a", gde je joj je ukazano poverenje da bude na mestu glavnog hemičara i konsultanta, prenosi Stil.Kurir.

 

Ona je danas preduzetnica koja je uzela stvari u svoje ruke i kreirala sopstvenu liniju kozmetike "Gállány", što na mađarskom znači devojka (naime, Ida je upravo iz Mađarske emigrirala u SAD).

 

Ostvarila je svoj san konačno dizajnirajući proizvode u agregatnom stanju u kakvom smatra da treba da budu.

 

Maskara iste formule kao i gel ajlajner? Zašto da ne.

 

Izradila je balzame visokog sjaja, luksuzne maskare koje se mogu nadograđivati, kremaste ruževe satenskog finiša i palete senki koje u sebi sadrže već ugrađen prajmer. U svakom slučaju, Galani je na dobrom putu da postane poznata onoliko koliko su i njeni klijenti.

 

Kako bi obeležila lansiranje svoje kolekcije, Gal-Cizar iskoristila je deset najbolje čuvanih tajni za lepotu.

 

Dovoljno je istaći samo jednu činjenicu: vaše lice više nikada neće biti isto.

 

Neka se vaša maskara koristi i kao ajlajner

 

Ranijih dana, maskara nije dolazila u formi bočice s aplikatorom, već u suvom obliku. "Ono što je bilo sjajno u vezi ove vrste nanošenja maskare jeste to da ste maskaru mogli da nanosite četkicom kako biste našminkali trepavice, a kasnije s tom istom četkicom ste ujedno dobili olovku za oči", objašnjava Gal-Cizar. Kada je nastala maskara u tečnom obliku, ona je bila u pakovanjima poput današnjih, te je dualnost koju je imala stara škola zastarela, jer je nova formula pravila fleke kada biste pokušali da je koristite kao u ranijim dekadama, te više niste bili u mogućnosti da se služite ovim trikom.

 

Međutim, uz maskaru koja se ne suši, formula će lepo kliziti duž linije trepavica, baš kao što bi to bio slučaj sa gel ajlajnerom, što je uz upotrebu štapića idealno rešenje, kao i kada nemate dovoljno mesta u vašoj torbi da biste nosili dva proizvoda.

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker