I najboljima se potkrade greška

Zaprepastila (s)umornim izdanjem: Zašto je Anđelina Džoli na važnom događaju emitovala jake Mortiša Adams vibracije

1

Prošao je dugi niz godina od kada je Anđelina Džoli prestala da ledi krv u venama pojavljivanjem na crvenom tepihu u izdanjima koja ne priliče glumicama njenog kalibra. Međutim, ovoga puta, ne sopstvenom greškom, toliko je zaprepastila sve, da od svečanog događaja javnost o njenom licu ne prestaje da priča.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao jedan od najvećih pobornika za ljudska prava, Anđelina Džoli pojavila se na svečanoj dodeli BAFTA nagrada u Londonu odevena u klasičnu dugu i naravno crnu haljinu, golih ramena i sa suptilnim dekolteom. Izborom nije mnogo iznenadila, jer je godinama to postao njen zaštitni look, ali šminkom je skoro pa zaustavila vreme.

 

Scenska šminka, ukoliko se ne nanese valjano, pod svetlima reflektora pokazuje i ono što nemate! Tako je bilo i u Anđinom slučaju, na njenu veliku žalost... Glumica je pokušala da prikrije podočnjake i prošeta crvenim tepihom besprekornog izgleda, ali bele svetlucave fleke njen umor samo su naglasile, dodale joj godine i pospešile iscrpljenost, koja je svakako prati u poslednje vreme.

 

Niko se više nije "bavio" njenim privatnim životom, osećanjima, decom, težinom, zdravstvenim stanjem... koliko misterioznim umorom i neverovatnoj sličnosti sa Mortišom Adams!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker