korak po korak

Mala škola šminkanja sa Gocom Tržan: Od ovih pravila nikada ne odstupam (FOTO, VIDEO)

0

Nije tajna da je poznata pevačica odličan šminker, a nedavno je otkrila i nekoliko trikova koje će sve devojke obožavati. 

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Prvo i osnovno, ponoviću i milion puta ako treba, šminka se stavlja isključivo na čisto lice. Dakle, pre nego što nanesem dobar prajmer, bitno mi je da lice potpuno očistim. Bog mi je dao masnu kožu, bez bora, koja ne "pada" i koja je zahvalna za šminkanje", kaže pevačica, uvodeći nas u pravilnu rutinu šminkanja.

Nećete smršati tako što ćete komentarisati nečiji izgled: Goca Tržan je OVIM rečima odgovorila dušebrižnicima (FOTO)

Nakon toga, na redu je korektor, koji koristim isključivo za bubuljice ili fleke od sunčanja ili nakon porođaja. Srećom, nemam problem sa podočnjacima, ali svi oni koji se bore sa tamnim kolutovima ispod očiju treba da znaju da nikako ne smeju da koriste blede korektore. Dakle, podočnjaci se pokrivaju narandžastom bojom, nikako sa onim koji su u boji slonove kosti, a u tome devojke i najčešće greše. Dakle, narandžasta pokriva tamnu pigmentaciju, a potom možete da dodate i korektor koji vuče na bananažutu", kaže pevačica i objašnjava da tek tada sledi ujednačavanje tena puderom i konturisanjem.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker