icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Malo ko za ovo zaista zna

Korak po korak: Napredni kurs za bejking tehniku šminkanja (FOTO)

Podeli:

Kako su već usavršile konturisanje, a ni storbing više nije tajna, za baking tehniku su čule mnoge dame, ali malo koja zna da je pravilno primenjuje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Baking metoda je svoju popularnost stekla zahvaljujući mnogim prednostima koje nam pruža u šminkanju. Sastoji se iz toga da koristimo toplotu svog tela kako bi naše lice što lakše apsorbovalo puder i korektor, tako da ne dolazi do stvaranja neželjenih linija oko očiju ili usana.
 

Mejkap stručnjaci otkrivaju tri jednostavna trika koja ćete prosto obožavati.

 

Zašto ne treba da se plašite burgundy senki za oči (FOTO)

 

1. Korektor i samo korektor

Baking metoda promenila je način na koji smo do sada koristili korektor i istakla važnost ovog proizvoda. Da biste započele ovaj proces, potrebno je da nanesete korektor ispod očiju, ali i na ostale delove lica na kojima uočavate neku nepravilnost. Zatim ga blago izblendujte gustom četkicom.


Nastavak teksta pročitajte na Make-up.rs klikom na OVAJ link.

Inicijalizacija u toku...