probajte već danas

Izdvojte dva minuta, pratite njena uputstva i postaćete zavodnica bez premca: Adrijana Lima otkrila kako možemo da kopiramo njen izgled

0

Da biste probali beauty trikove jedne od najlepših žena na planeti, nisu vam potrebni preskupi kozmetički preparati - samo pratite njena uputstva.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Jedna od najlepših žena sveta, mama dve devojčice i manekenka za koju se „otimaju“ modni dizajneri, nema previše slobodnog vremena. To znači da ponekad mora bukvalno da ukrade koji minut za sebe.

 

Žena je najlepša kad je zaljubljena: Adrijana Lima u beloj haljini ponovo korak isped svih (FOTO)

 

Verovatno je to jedan od razloga zbog kojeg ne troši previše vremena na šminkanje…

 

Kada se sprema za izlazak - dovoljna su joj dva minuta, a sada je za "Vog" otkrila kako joj to uspeva.

 

foto: Profimedia

Obožavam šminku, kaže Adrijana Lima na engleskom sa teškim akcentom jedne Brazilke na početku video tutorijala tokom kojeg je koristila šminku srednje klase, onu koju možete kupiti u svakoj parfimeriji, a zatim demonstrira svoju veštinu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Prvo nanosi BB kremu, za ujednačavanje tena koju pomeša sa prajmerom, protrljavši dlanove, a zatim ih nanosi na lice, objašnjavajući kako ne voli mat završnicu, već prirodni sjaj kože.

 

Nije slučajno postala san miliona muškaraca: Adrijana Lima otkrila tajnu svog nenadmašnog seksepila (VIDEO)

 

Nanosi senku, mešajući dve nijanse iz neutralne palete boja, tik iznad gornjih i ispod donjih trepavica, u spoljašnji ugao oka.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Sledi malo hajlajtera, zatim maskara, konturisanje pa rumenilo u boji kajsije, koje nanosi velikom čekom, a onda malo popravi rukom (kao i većina žena).

Za dnevnu varijantu, bira karmin koji odgovara prirodnoj nijansi usana, i spremna je za akciju.

 

A onda, da bi pokazala kakvu razliku pravi samo jedan detalj - menja nijansu karmina, bira intenzivniji, tamniji i dnevna šminka za dve sekunde pretvorila se u večernju.

 

 

makonda-tracker