beauty saveti

5 razloga da se ne plašite crvenih karmina

0

Inspiraciju za nošenje crvenog karmina često pronalazimo u filmskim divama iz zlatnog doba Holivuda i čini nam se da svaka žena može naći svoju idealnu nijansu. Međutim, mnoge dame smatraju da ga ne mogu poneti i da im ne stoji, što uopšte nije istina, te vam predstavljamo 5 razloga zbog kojih bi večni crveni karmin trebalo da bude makeup pomoćnik svake devojke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Stoji svima

Osoba koja kaže da joj ne stoji crveni karmin jednostavno nije našla svoju nijansu. Ne zaboravite da postoji širok spektar nijansi crvenog karmina, kao što su intenzivno crvene, koralne, boje vina, tamnocrvene sa toplim braon tonovima, zatim fanstastični bordo tonovi.

Brinete svetlije puti ne bi trebalo da imaju preveliki problem prilikom odabira crvene nijanse svog omiljenog karmina jer njima najbolje stoji klasičan ruž koji će od njih napraviti pravu filmsku divu. Plavuše takođe mogu uživati u ovoj boji, ali mogu i eksperimentisati koristeći svetlije tonove, kao što su koralna nijansa i boja cigle. Tamnopute devojke često smataju da je jarko crvena prejaka za njih, što nimalo nije tačno jer samo još uvek nisu pronašle svoju nijansu. Ove pripadnice nežnijeg pola mogu uživati u jarko crvenoj boji.

 

Nastavak teksta pročitajte OVDE.

makonda-tracker