kompletna nega

7 svetih tajni lepote: Već nakon 7 dana videćete prve rezultate (FOTO)

0

Drage dame, zaboravite na skupe preparate - tajna je u ulju!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nema bolje nege od prirode! Osim toga što su svima pristupačni, prirodni preparati mogu preporoditi vaše telo, posebno tokom leta kada vam je potrebna posebna nega koju mnoge dame teško pronalaze. Predstavljamo vam 7 magičnih ulja koja će učiniti da zablistate ovog leta, a rezultate možete videti već nakon 7 dana.

 

Rimljanke su važile za najlepše žene a ovo su njihove tajne: Drevne tretmani lepote koje ćete obožavati (FOTO)

 

1. Blistavi osmeh

 

Susamovo ulje je odličan odabir za blistav osmeh jer sadrži dovoljnu dozu polivitaminskih kiselina koje će izbeleti vaše zube bez ikakvih oštećenja gleđi i desnih. Ispirajte usta ovim uljem, i rezutat neće izostati.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

2. Duga, bujna i blistava kosa

 

Tokom letnjih dana, posebno treba voditi računa o kosi, a ulje hibiskusa je odlično jer podstiče rast kose i ujedno je neguje.

 

Ni debele, ni tanke više nisu u modi: Napravite novi oblik OBRVA i pratite svetske trendove (FOTO)

 

3. Guste obrve + neodoljive trepavice

 

Svima se barem jednom desilo da tokom čupanja obrva naprave oblik koji ne žele. Međutim, ricinusovo ulje ispravlja sve vaše greške i vraća prirodan oblik obrva. Ovaj moćan prirodni preparat utiče i na gustinu trepavica.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia

 

4. Detoksikacija

 

Ne postoji čarobni napitak za mršavljenje, ali laneno ulje je blizu toga. Zahvaljujući masnim kiselinama, vitaminima i kalijumu, laneno ulje je must have letnji proizvod jer vam pomaže da izbegnete nadimanje stomaka i ubrzava izbacivanje štetnih materija.

 

Savet prelepe turske glumice za savršen ten i glatku kožu: Napravite masku za lice protiv mitisera i bubuljica! (RECEPT)

 

5. Akne? Nikada više!

 

Ulje čajevca deluje brzo i neverovatno efikasno na akne i bubuljice. Zbog svojih antibakterijskih i antivirusnih dejstava, ulje čajevca će veoma brzo otkloniti sve nesavršenosti na vašem licu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia

 

6. Mekana stopala

 

Pesak, slana voda i otvorena obuća su najveći letnji neprijatelji vašoh stopala koja mogu isušiti koži u ogrubeti pete. Međutim, malo maslinovog ulja koje možete koristiti i kao kupku i za relaksirajuću masažu preporodiće vaša stopala.

 

Ne morate tražiti savršeni salon jer sada sve možete sami: 4 koraka do savršenog pedikira kod kuće (FOTO)

 

7. Jaki i zdravi nokti bez manikira

 

Bademovo ulje možete koristiti svakog dana kako biste ojačali svoje nokte. Uz antigljivično dejstvo, ovaj prirodni preparat garantuje vam zdrave i blistave nokte bez gljičičnih oboljenja.

makonda-tracker