recept

Strije i celulit nestaju za 7 dama: Domaća krema od 4 sastojka koja briše nedostatke na koži

0

Uopšte nije teško da pripremite domaću kremu protiv celulita. I što je najbitnije, takva krema je mnogo efikasnija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazaće prve rezultate već posle 7 dana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa "pomorandžinom korom", takođe je efikasna i u borbi protiv strija.

 

Sastojci: 100 ml bilo koje dečije kreme, 5-6 tableta mumio, 20 kapi eteričnog ulja pomorandže, 3-5 kapi eteričnog ulja cimeta.

 

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dečija krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke, a ima idealan sastav masnoće i vlage.

Tablete mumio veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumio zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom. U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Može se reći da je to prava namena ovih ulja.

 

Izbegavajte ove navike ili ćete ostariti preko noći: Sačuvajte vašu mladost pomoću ovih saveta (FOTO)

 

Sami možete da odaberete koje ćete ulje da koristite: ulje pomorandže, limuna ili limete. Citrusova ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama. Ulje cimeta, ne samo da poseduje prijatnu aromu, već je i veoma delotvorno u borbi sa pomorandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker