dobre stvari ne menja

Navika kojom je Elizabeta pretekla najpopularnije blogerke današnjice: Ovaj proizvod koristi svakog dana već 28 godina

0

I dok se danas popularne blogerke kunu u ovaj proizvod, kraljica ga je otkrila pre nešto manje od 30 godina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska kraljica Elizabeta II nedavno je proslavila 91. rođendan, a na tronu Ujedinjenog Kraljevstva već je 65 godina. I dok se o njenom stajlingu, navikama i zdravom režimu ishrane gotovo sve zna, javnost je manje upoznata s njenim beauty rutinama.

 

Dovoljno suptilni da ih narod ne primeti, ali za njene zaposlene - ogromno su crveno svetlo: Mali signali kraljice Elizabete koje SVI oko nje moraju da znaju (FOTO)

 

Kraljica Elizabeta dokazala je da ima vrlo specifičan ukus. Budući da obožava torbice s britanskim potpisom Launer, poseduje ih preko 200, ali u različitim bojama. Dan završava s čašom šampanjca i ne kreće na put bez svoje omiljene čokoladne torte.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

foto: Profimedia

 

Zato, nije veliko iznenađenje da ima i posebne rituale što se tiče nege noktiju. Kraljica, naime, nosi samo jednu posebnu nijansu roze boje. Ballet Slippers je nežno nude roza nijansa laka koju biraju brojne poznate dame, mlade i blogerke.

 

Nikad nisi prestar da te izgrdi kraljica: Urnebesna lekcija koju je Elizabeta Druga održala princu Vilijamu (VIDEO)

 

Upravo toj nijansi laka kraljica Elizabeta verna još od 1989. godine. S obzirom da kraljica često nosi komplete u jarkim bojama, gotovo nude varijanta laka savršen je izbor budući da pristaje uz sve njene modne kombinacije.

makonda-tracker