izgled koji osvaja

Jedna stvar joj je posebno važna: Sedamdesetogodišnja glumica koja je zasenila na festivalu u Kanu otkriva tajnu svog mladolikog izgleda (FOTO)

0

Kada se pojavila na crvenom tepihu, Suzan je šarmirala sve prisutne, a činjenica da ova 70-ogodišnja glumica i dalje izgleda savršeno privukla je pažnju čitavog sveta. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dva dana 70. po redu Kanskog festivala pripala su ovoj legendi Holivuda koja u sedamdesetoj izgleda kao da joj je 30!

 

 

 

Sedamdeseto izdanje Kanskog festivala već od samog starta pripada dami koja s takvim seksepilom, šmekom i stavom nosi svoje sedamdesete - prekrasnoj i preenergičnojSusan Sarandon, piše Elle.rs

 

Nakon što je bila zvezda samog otvaranja, a potom i drugog dana, novinari britanskog Vogue magazina su se sreli sa Susan i upitali je kako joj uspeva da na pragu osme decenije izgleda kao da su joj rane tridesete?!

 

Susan Sarandon koju smo obožavali u kultnom Thelma and Louise filmu – zaustavila je dah svima preksinoć kada se na crvenom tepihu Kana pojavila u plišanoj haljini Alberte Ferretti, izgledajući neverovatno fit i mladoliko!

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker