njena tajna je vrlo jednostavna

Izgleda bar 40 godina mlađe: Suzan Sarandon otkrila kako joj polazi za rukom da u 70. bude kraljica seksepila

0

Prva dva dana 70. po redu Kanskog festivala pripala su ovoj legendi Holivuda koja u sedamdesetoj izgleda bolje od koleginica koje su od mlađe i po nekoliko decenija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sedamdeseto izdanje Kanskog festivala već od samog starta pripada dami koja s takvim seksepilom, šmekom i stavom nosi svoje sedamdesete - prekrasnoj i energičnoj Suzan Sarandon, piše Elle.

 

Ima 70 godina i zrači seksepilom koji muti razum: Glumica na otvaranju Kanskog festivala sve ostavila bez reči (FOTO)

 

Nakon što je bila zvezda samog otvaranja, a potom i drugog dana, novinari britanskog magazina Vogue su se sreli sa Suzan i upitali je kako joj uspeva da na pragu osme decenije izgleda kao da su joj rane tridesete.

 

 

Suzan Sarando,n koju smo obožavali u kultnom filmu Telma i Luiz, zaustavila je dah svima kada se na crvenom tepihu Kana pojavila u plišanoj haljini Alberte Fereti, izgledajući neverovatno fit i mladoliko!

 

- Verujte mi da sam i ja sama šokirana činjenicom da imam 70 godina! Stalno mislim da sam nešto mlađa, valjda zato što se tako osećam! Čudan je taj osećaj, a tajna? Pa iskreno da vam kažem mislim da je najbitnije ne odustati. Ne odustati od svojih snova. Biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Unos tečnosti je takođe bitan, držati se nekog balansa, ne iči u krajnost niti neki ekstrem. Takođe, nisam neko ko voli da popije, volim uveče uz večeru da popijem čašu vina, ali mislim da stvarno treba izbegavati alkohol. I naravno, geni su uticali, i to mamini!

 

foto: Profimedia

Filmska diva je sve posebno impresionirala zavidnim dekolteom koji je otkrio kako glumica ima neverovatnu kožu...

 

Otvaranje 70. Kanskog festivala pamtiće se još dugo: Crvene haljine o kakvima maštaju i princeze (FOTO)

 

- Ceo život koristim raznorazne kreme, a poslednjih nekoliko godina i antiage kreme koje čine da moja koža bude glatka, mekana, nežna i hidrirana. A u domenu šminke, nikada nisam preterivala - maskara i dobar ruž, eventualno još rumenilo i spremna sam. Mislim da koža treba da diše, posebno leti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

I do danas je ostala čuvena fotografija iz Kana iz 1978. godine na kojoj Suzan pozira na terasi hotela odevena bele pantalone i crni sako koji je uzela od nekog konobara iz jednog poznatog francuskog restorana, i to u patikama. Toj fotografiji Suzan je definitivno dodala onu sa otvaranja ovogodišnjeg koja će ne sumnjamo ući u istoriju Kana, među njegove najčuvenije fotografije.

 

Opisuju ih kao UŽAS: 5 haljina s otvaranja Kanskog festivala koje želimo da zaboravimo ŠTO PRE (FOTO, ANKETA)

 

 

 

A post shared by Camilla ⚜ (@milla.style) on

 

- Lično, ne osećam se previše opušteno na crvenom tepihu. Ali daleko mi je lakše kada nemam film u takmičarskom programu, jer ne postoji taj pritisak. Tu ste da se zabavite i da se vidite sa prijateljima. Meni je bilo drago da se družim na otvaranju sa El Fening i Džulijen. El nisam videla nekoliko godina, a Džulijen mnogo volim.

 

 

A post shared by Babú Magazine (@babu_mag) on

 

Suzan je svoj boravak u Kanu isplanirala na duže, a povod jeste jedan njen slavni film - gorepomenuti Telma i Luiz, koji će se prikazati u Kanu u okviru specijalnog programa Kanski klasici. Tako smo je videli i tokom drugog dana kada je plišanu haljinu zamenili za moćan Channel look - bela košulja, kožna maksi suknja i kratak sako. Naočare i njena kestenjasta kosa iz prethodne večeri su se samo preselili u ovaj look...

 

Srpkinja zbog koje je Kan uzdisao: Ovako je Olivera Katarina pre 50 godina očarala planetu (FOTO)

 

 

Veličanstveno!

 

makonda-tracker